Startsidan Om företaget Jobbcoachning Kontakta oss! Om personalen Lediga jobb
 

Jobbcoachning

Avtalat tjänsteutbud
Vi erbjuder deltagaren ett individuellt stöd som grundar sig i vår kunskap om arbetsmarknaden och våra aktiva kontakter med näringslivet. Vår kunskap om yrkeskrav och rekryteringsprocesser använder vi till att utveckla deltagarens färdigheter i att finna, söka och få arbete samt att finna möjliga arbetsgivare alternativt praktikplatser.
Genom att planera, leda, genomföra och följa upp coachande samtal, närmar vi oss successivt målet. Samtalen genomförs enskilt eller i vissa fall i mindre grupp.
Våra tillvägagångssätt grundar sig på beprövad vetenskap och vedertagna metoder, som säkerställer engagemang och motivation hos deltagaren. Våra coacher är tillgängliga i deltagarnas hemkommuner för individuella möten, dessutom kommer telefon och webbkontakter att användas. Varje deltagare utrustas med vårt jobbsökarmaterial.

Yrkesinriktning

 
Administration
Bygg och anläggning
Data/IT
Design
Ekonomi
Friskvård
Försäljning
Hantverksyrken
Hotell
Hälso- och sjukvård
Industriell tillverkning
Inköp
Installation, drift och underhåll
Juridik
Marknadsföring
Media
Naturvetenskapligt arbete
Pedagogiskt arbete
Restaurang storhushåll
Sanering och renhållning
Socialt arbete
Säkerhetsarbete
Tekniskt arbete
Transport

Geografiskt område
Arbetsmarknadsområde Lund: Lund, Hörby, Höör, Staffanstorp, Kävlinge, Lomma, Burlöv och Eslövs kommuner
Arbetsmarknadsområde Malmö: Malmö kommun
Arbetsmarknadsområde Trelleborg: Trelleborg, Vellinge, Skurup, Svedala, Ystad, Sjöbo, Tomelilla och Simrishamns kommuner

Utbildning erfarenhet
Lars Håkansson: Arbetsförmedlingens utbildning till platsförmedlare och arbetskonsulent, Desision Dynamics, MBTI, FIRO-B utbildning, Petrusmodellen, Coachutbildning inom idrottsvärlden. Arbetat som coach/vägledare 23 år.
Håkan Stivert: Arbetsförmedlingens utbildning till arbetsförmedlare/yrkesvägledare. Utbildat arbetsförmedlare och yrkesvägledare. Coachutbildning Leapfrog. Petrusmodellen. Arbetat som coach 28 år.
Jan Wendel: Ett kvartssekels chefskap i privat och offentlig verksamhet, personalansvar, medarbetarsamtal, mentorskap och rekryteringar. Jobbcoach åt ULI-Team AB och BeWe konsult. Diverse chefs- och ledarskapsutbildningar samt UGL-utbildning.
Evalisa Karlström: Erfarenhet av jobb inom IT, utbildning, ekonomi och personal. Lång erfarenhet av jobb- och karriärcoachning och har arbetat med i stort sett alla typer av kompetenser.
Bo Weirum: Desision Dynamics, NLP och IPU. Arbetat med personalrelaterade yrken som chef, handläggare, utbildare. Jobbcoachuppdrag sedan 1989.
Hans Fuchs: Har mångårig erfarenhet samt har lång praktisk jobberfarenhet av att coacha deltagare inom de flesta yrkesområden med ett mycket bra resultat inom såväl privat näringsliv som offentlig förvaltning.

Referenser
Vi arbetar med individuell jobbcoachning åt följande organisationer förutom Arbetsförmedlingen:
Trygghetsstiftelsen sedan 1993 med anställda inom statliga organisationer som högskolor/ universitet, Försvarsmakten, Försäkringskassan, Skatteverket, Kronofogden, Skogsvårdsstyrelsen, m.fl.
Startkraft AB sedan 2004 med anställda tillhörande LO-kollektivet inom livsmedel, bygg, lager, tillverkningsindustri, handel, sjöfart, metall.
Trygghetsrådet sedan 1990 med privata tjänstemän.
Egna omställningsuppdrag t.ex. Jordberga sockerbruk, ESF-rådet, Arbetsförmedlingens personalavdelning, kommunala uppdrag.

Fakta
6 coacher

Huvudkontor
Personalservice AB öppet 08.00-19.00
Scheelegatan 13, 213 64 Malmö
Tfn: 040-94 92 00
Info@personalservice.se
www.personalservice.se

Allmän beskrivning
Personalservice styrka är att varje deltagare har tillgång till den samlade kompetens och erfarenhet som coacherna besitter kombinerat med varje coachs unika kunskaper och erfarenheter av jobbcoachningsuppdrag.
Våra coacher har förutom sin coachkunskap egna erfarenheter inom olika områden som t.ex. fabriksarbete, handel, försäljning, industri, vård, socialt arbete, ledande befattningar, personalarbete, ekonomi, administration, platsförmedling och vägledning. De flesta av oss har själva upplevt perioder av arbetslöshet och kan identifiera oss med problematiken.
Vi arbetar med rekryterings-/matchningsuppdrag direkt åt olika företag och organisationer, dessutom samarbetar vi med de större rekryteringsföretagen såväl i Sverige som i Danmark.
Vår ledstjärna är att tillgodose den specifika kundens/individens uttalade och outtalade behov för att nå det överenskomna målet.